viskan spabad

Ett Viskan spabad ger vardagslyx varje dag

Ett Viskan spabad ger vardagslyx varje dag

Hemmet är en plats för avkoppling och umgänge med människor som står en nära. Det kan därför vara en bra idé att inreda hemmet och trädgården utefter vad familjen tycker om att göra både som avkoppling samt aktiviteter. En av de mest avkopplande produkter som går att ha i ett hem är ett härligt spabad. Det bjuder in till både avkoppling och möjlighet att umgås i en trevlig miljö. 

Ett spabad anpassat efter klimatet

Ett spabad är som sagt underbart att ha, men vissa kan dra sig lite för kostnaderna de för med sig. Ska badet användas året runt så kan det många gånger gå en hel del pengar på uppvärmningen. Något som kan minska den utgiften är att köpa ett spabad som har låg energiförbrukning och är anpassat för det svenska klimatet. Sådana spabad tillverkas av Viskan Spa, ett företag beläget i Skene som erbjuder bad av hög kvalitet som är anpassade efter vårt växlande väder. 

Välj bland flera modeller

I Viskans sortiment finns flera olika modeller för att möta de olika behov som finns hos kunderna. Det gäller exempelvis storlek, utformning, utrustningsgrad och massagefunktioner. De olika massagefunktionerna som finns på Viskans spabad är; fast riktbar punktmassage, knådande massage, pulserande massage och nackmassage. Utöver det så är det även möjligt att välja skalfärg och panelfärg på badet så att det passar extra bra in i omgivningen. 

Hitta en pålitlig återförsäljare

Söderro Gård AB är en stolt återförsäljare av Viskan Spa. De säljer kvalitetsprodukter till bra priser som de kan hålla låga tack vare att företaget inte har några höga omkostnader samt att de inte lägger pengar på några större annonskampanjer eller dyra poolkataloger. För att göra det ännu billigare så erbjuder de inte någon totalentreprenad, däremot har de telefonsupport sju dagar i veckan och bistår med tydliga monteringsmanualer som gör det enkelt att som kund själv installera spabadet. Läs mer och beställ på https://www.soderrogard.se/viskan-spabad.