boende

Hyr en stuga vid natur och evenemang

Hyr en stuga vid natur och evenemang

Att hyra en stuga på semestern är både mysigt och bekvämt. Det är också en alldeles särskild upplevelse som även ger frihet om man i vanliga fall inte bor i ett hus.

Om man nu väljer att hyra en stuga och inte bara vill ut i naturen och ta det lugnt, är det bra om det finns några aktiviteter i närheten. På Tuna Lillgård fastigheter AB kan man hyra  en stuga med lantligt boende i Stallarholmen. Förutom att alla deras hus är nyproducerade, har de även en mycket hög standard. I alla hus finns både tvättmaskin och diskmaskin. Det finns fyra hus att välja bland där storleken är på minst 25 kvadratmeter.

Om man söker variation på sin och sin familjs semester är Stallarholmen en perfekt plats. Förutom att den är vacker finns ett stort utbud av aktiviteter att välja på för hela familjen. Har man barn med på semestern är kanske en turridning på Edeby gård något de skulle gilla. Det ligger en bit från Stallarholmen och turridningen sker intill Mälaren genom skog och mark i en vacker miljö. Islandshästarna är väl inridna med kunniga ledare.

På den spännande ridturen har man stor chans att få se vilda djur, som råddjur, kronhjort, älg och vildsvin. Man behöver inte ha ridvana, utan man kan vara helt nybörjare och tempot anpassas efter gruppens vana. Här kan man också få låna hjälm om man inte har en egen.

På Selaön kan man besöka Mälsåkers slott. Det är ett av Sveriges vackraste barockslott, och ligger vackert belägen vid Mälaren. Selaön är dessutom Sveriges största insjö-ö och en av de mest fornminnesrika trakter med gravhögar och runstenar om man är intresserad forntida händelser.

Om man vill shoppa eller bara gå runt och strosa bland butiker, är Gula Industrihuset väl värt ett besök. Här har över 40 företag och föreningar samlats under ett och samma tak i en stor industribyggnad.