Måttanpassade Garderober

Måttanpassade garderober i det perfekta utrymmet

Måttanpassade garderober i det perfekta utrymmet

Högarna blir fler och fler och de växer ständigt. Ja, såklart är de där högarna kläder. När man har för lite utrymme att lägga sina kläder på slutar det med att man skapar plats, även om det är på golvet. Jakten efter nya garderober har pågått länge, men man tycks aldrig hitta det man är ute efter. Man vill inte ha de vita vanliga gamla garderoberna, det ska helst vara något snyggt som smälter in. 

Vad smälter in bättre än måttanpassade garderober? Dem kan man verkligen få att smälta in i resten av inredningen. Dessutom tar de minimalt med plats just eftersom man bygger in dem i utrymmet. Du väljer själv hur stora eller små garderoberna ska vara. Har du väldigt mycket kläder kanske du vill ha den väldigt stor. Kika in hos https://garderobsform.se/garderober-2 ifall de har något för dig. 

En garderob i din smak

Alla har väl någon gång drömt om att ha en alldeles egen walk in closet. Så varför inte slå till och göra det? Sätt in dina måttanpassade garderober i din walk in closet. Testa olika stilar framför speglarna som pryder väggarna där inne. Aldrig mer högar av kläder på golvet, nu ska det förvaras  fint i garderoben. Tills en dag man är lat eller stressad, då är golvet perfekt igen för en stund. 

Hur många lådor vill du ha i din garderob? Eller vill du ha fler hängplatser? Det finns så mycket olika att välja mellan. Din garderob kommer göras för att passa just dina behov, så fundera noga ut i förväg hur du vill ha det.

Det bästa av allt är att man kan välja bland flera olika både stilar och färger på garderoben. Så anpassa det efter eget smak och tycke. Passa in det bland din andra inredning. Det ska matchas och vara fint med resten av hemmets inredningsdetaljer.