homestyling

Med homestyling framhävs bostadens bästa sidor och gör den mer attraktiv för köpare

Med homestyling framhävs bostadens bästa sidor och gör den mer attraktiv för köpare

Homestyling är ett sätt att öka chanserna till att kunna sälja sitt boende snabbt och ofta även få ett högre slutpris. Man kan göra lite styling själv, men vill man få riktigt bra effekt av den så är det bäst att anlita professionella stylister. De vet vad köpare söker och har framförallt förmågan att framhäva bostadens fördelar på rätt sätt. Stylister kan också konsten att skapa rätt känsla i en bostad. Under en visning blir de potentiella köparna känslomässigt påverkade, både medvetet och omedvetet, vilket kan göra att de lättare kan se sig i bostaden och därmed blir mer benägna att köpa. 

Vissa gånger är det verkligen nödvändigt att använda sig av homestyling

De gånger då det är extra nödvändigt att använda sig av hjälp med homestyling är till exempel då bostaden är tom, eftersom tomma ytor inte skapar någon känsla och kan göra att den potentiella köparen får svårt att se hur den kan användas på bästa sätt. Det är också viktigt att det finns en röd tråd för att köpare ska kunna få ett grepp om bostaden och det ska inte vara rörigt eller kännas eftersatt. 

Vid en homestyling läggs det ofta mycket energi på att skapa ett positivt första intryck, vilket gör entrén väldigt viktig. Det är också bra att skapa en atmosfär som gör att de som besöker visningen kan känna sig avslappnade och därmed känna sig mer hemma i bostaden. 

Professionell homestyling i Stockholm

Loft Stockholm AB är ett företag som kan konsten att anpassa stylingen efter varje unik bostad och framhäva dess bästa sida. I samarbete med mäklaren skapar de dom bästa förutsättningarna för att få ut ett så bra pris som möjligt samt genomföra en snabb affär. Det gör att Loft Stockholm är ett bra val då man vill ha hjälp med homestyling i Stockholm.