plattsättning

Renovera badrummet i Karlstad? Plattsättning avgörande

Renovera badrummet i Karlstad? Plattsättning avgörande

Vill du få ett riktigt vackert badrum när du ska renovera i Karlstad är kakel och klinkers nästan ett givet val. Kakel och klinkers är inte bara vackert, det är lätt att hålla rent. Karlstad vintertid lockar också till att kunna ha ett skönt värmegolv när kylan slår till.

Klinkers som golv i badrummet i Karlstad är också svalt och skönt på sommaren. Sätta kakel och klinkers i badrummet själv är inte att rekommendera. Kan du utföra jobbet fackmannamässigt går det att göra själv. Vill du ha värmegolv bör du alltid anlita en plattsättare då försäkringsbolag är lite kinkiga.

Behöver du hjälp med plattsättning i Karlstad kan du hitta en hel del företag. Vissa företag kan hjälpa dig med inköp av kakel, klinkers och mosaik. Ibland kan det bli mer kostnadseffektivt. Har du däremot hittat en egen specialvariant av marockanskt kakel kan du få hjälp att bedöma mängd.

 

Välja rätt hantverkare

Ärligt talat så har inte alltid hantverkare det bästa ryktet. De kommer och går som det passar. Ibland säger de att de ska dyka upp en tisdag vid ett visst klockslag med dyker istället upp på måndagen. Därför kan det kännas som rysk roulett när du ska välja hantverkare.

Karlstad är inte jättestort så du har inte riktigt samma utbud av plattsättare som i Stockholm. På sätt och vis är det en fördel. Du kan alltid kontrollera omdömen online. Eller med grannen, för har någon råkat ut för en riktig mardröm till hantverkare sprider det sig.

En bra plattsättare kommer att komma hem och inspektera vad du ska ha gjort. Då kan du få en smidig och snabb offert. Tänk på att kontrollera så företaget har F-skattsedel. Har de inte det så be dem vänligt gå. Då finns det risk att du inte får några garantier och du står där med kakel som lossnar.