bänkskiva

Snygga till ditt kök med en ny bänkskiva i Malmö

Snygga till ditt kök med en ny bänkskiva i Malmö

editorial

Det finns mycket som du kan göra när du vill piffa till ditt kök. Vanligt är att måla om köksluckorna men även att sätta in nya praktiska och kvalitativa bänkskivor är populärt. När vi tillbringar tid i köket vill vi givetvis trivas och må bra. Både bra belysning och rätt köksinredning är viktiga faktorer för hur vi upplever köksmiljön.

Du behöver en bänkskiva i ditt kök så att du har ett underlag att arbeta på. Det behövs en ganska stor arbetsyta så att du får plats när du ska baka eller laga mat. Matvaror, redskap, skålar och kanske en kokbok är saker som vi behöver ha plats för. Ibland ska även en och annan kastrull eller stekpanna få plats också. Det innebär att bänkskivan måste vara tålig och hållbar.

Är du sugen på att köpa en ny Bänkskiva i Malmö? Då har du lite olika valmöjligheter eftersom det finns bänkskivor i olika material och storlek. Det finns bänkskivor i bland annat glas, massivt trä, keramik och härlig natursten. Du kan skapa ditt drömkök med en snygg och tålig bänkskiva i just den stil som passar dig.

 

image

 

En bänkskiva i massivt trä ger en varm och mjuk känsla

Om ditt val har hamnat på en bänkskiva i massivt trä får du en modern och exklusiv bänkskiva. Det finns ett brett utbud av dekorer att välja bland som till exempel ek, bok och mörk valnöt. Det du måste tänka på om du väljer en bänkskiva i massivt trä är att skivan kräver noga rengöring och underhåll. Du vill givetvis att den ska bibehålla sin naturliga glans under många år.

Heta kastruller ska du alltid ställa på ett underlägg och aldrig direkt på bänkskivan. För att förhindra repor i skivan använder du en lämplig skärbräda. Torka snabbt upp spill innan det tränger ner i bänkskivan.