viskan spabad

Viskan spabad tar hem lyxen

Viskan spabad tar hem lyxen

editorial

Ett spabad är väl vad de flesta drömmer om att ha hemma. Antingen har man det ute i trädgården, kanske i ett inglasat växthus eller så har man det inne i huset. Hur man än placerar det, så är det en fantastisk känsla att kunna varva ner med sitt eget spa.

Oavsett om man vill ha ett mer intimt spabad för två personer eller om man vill kunna ha med hela familjen eller några gäster så finns det perfekta lösningar. Ett spa ska kunna användas året om och i många situationer.

Köper man ett svensktillverkat Viskan spabad så vet man att det är av högsta kvalitet och att det kommer att klara av det svenska klimatet. Det krävs ju god isolering och kunnig installation för att man ska kunna ha glädje av det i många år. Allt behöver vara genomtänkt in i minsta detalj för att skapa en hygienisk och kraftfull upplevelse där alla kan njuta.

 

image

 

Med Viskan spabad finns de möjligheter som gör upplevelsen total

Med ett Viskan spabad vet man att man får en bra upplevelse. Eftersom allt är svensktillverkat så håller det högsta standard, det är också svenskt furuträ som finns i panelen runt om. Det viktiga med ett spa är att allt är väl isolerat, annars kan kostnaderna för uppvärmningen bli väldigt höga. 

Genom att isolera väl och använda material som stöter bort kyla och återreflekterar värme, har man kommit fram till marknadens mest energisnåla anläggning. Man kan med andra ord använda sitt spa precis så ofta som man vill utan att tänka på kostnaderna. Taket som täcker anläggningen, om den placeras utomhus, har dessutom extremt god isoleringsförmåga. Allt är tillverkat för att skapa varma sköna stunder året om i ett svensk klimat. När allt väl är installerat har man tillgång till en luxuös anläggning som skapar välmående när man behöver det.